2015 Karácsonyi adománygyűjtő licit

2015 Karácsonyi adománygyűjtő licit

Klikk ide a kapcsolódó BGG listáért!

Idén kis blogunkra költözik a karácsonyi adománygyűjtő licit, melyet korábban Czuppon Gergely gardírozott, de idő hiányában most Imi átvette. Ebben az évben a meghirdetett promókért és játékokért befolyt összeget a Bátor Tábornak ajánljuk fel.

Aki nem tudná, a Bátor Tábor Magyarország egyik legsikeresebben működő közhasznú szervezete, mely súlyos beteg gyerekek táboroztatását és a családok lelki támogatását tekinti céljának. Egy kedves munkatársam évről-évre részt vesz a táboraikban "cimbiként" így rajta keresztül szegről-végről személyes tapasztalattal is rendelkezünk velük kapcsolatban.

Kérünk mindenkit alaposan olvassátok át a a linkelt BGG listán található szabályokat, mielőtt belevetetitek magatokat a licitálásba. A legfontosabb tudnivaló, hogy a licit november 21-ig lesz aktív és bárki hozzáadhat felajánlott tárgyakat.

Rövid ismertető a honlapjukról:

"Egy szerető családban a gyermek a legfontosabb érték. Ha a gyermeknél súlyos betegséget találnak, a család addigi élete felborul. Az addig mindennaposnak hitt örömök eltűnnek a hétköznapokból. A szorongás, a félelem, a fájdalom lesz az élet középpontja. Ebben az élethelyzetben a gyermek testi-lelki fejlődése megtörik, kortársaival megszakad a kapcsolata, barátai csak nehezen értik meg. A betegség elfogadása, legyőzése sokkal könnyebben megy, ha van egy elfogadó vidám, szerető közeg, ahol a betegséggel kapcsolatos szorongások meghallgatásra találnak és fel is oldódnak. Erről szól a Bátor Tábor."

Klikk ide a kapcsolódó BGG listáért!