CFP Karácsonyi adománygyűjtő licit 2021

CFP Karácsonyi adománygyűjtő licit 2021

Ha ismét a CFP oldalán jársz, az nem jelenthet mást, mint hogy újfent közeleg a karácsony, megint eljött a társasjátékos adománygyűjtés ideje.

Valamikor 2011 őszén pattant ki Czuppon Gergő fejéből a társajátékos adománygyűjtés gondalata. Ebből a szándékból pedig az elmúlt évtized egyik legkedveltebb társasjátékos kampánya öltött testet, aminek keretében közel 5.000.000 Ft-ot kalapoztunk össze a gyerekeket segítő szervezeteknek.

2021. november 8-án immár 11. alkalommal kezdődik a licit, aminek keretében a Veni, Vidi, Vici Alapítvány számára gyűjtünk, akik célja a halmozottan sérült gyermekek oktatása iskolai keretek között. Az Alapítvány hisz abban, hogy egy oktatási intézménynek az élet színességét kell szimbolizálnia, ezért az elzárt, szegregált oktatás helyett a szociális integrációra törekszik, mely lehetőséget biztosít a sérült és ép diákoknak a találkozására az iskolai szüneteken, ünnepségeken, ebédlőben...

Az elmúlt években már megszokott módon az adománypiac.hu-n várunk mindenkit, aki felajánlana valamit, vagy licitálna! Emellett szeretnénk, ha csatlakoznátok a hivatalos FB csoportunkhoz is, hogy könnyebben kommunikálhassunk. Akár először veszel részt a kampányban, akár rutinos róka vagy, olvasd el a szabályokat a kampány oldalán, mert több minden változott az előző évek tapasztalatai alapján. A legfontosabb változást is kiemelném: A licitre bocsájtott tételek a kampány utolsó napján (november 22.) 00:00-tól véletlenszerűen lezáródnak. Így nem érdemes a licitekkel az utolsó fél órára, 10 percre várni, mert nem tudhatod pontosan, meddig van még időd rá.

Húzzátok fel a rénszarvaskoponyás zászlót, regisztráljatok, és még egyszer kérem, hogy olvassátok el a szabályokat a kampány oldalán! ;)