CFP Karácsonyi adománygyűjtő licit 2022

CFP Karácsonyi adománygyűjtő licit 2022

Ismét eltelt egy év, és megint eljött a társasjátékos adománygyűjtés ideje.

Valamikor 2011 őszén pattant ki Czuppon Gergő fejéből a társajátékos adománygyűjtés gondalata. Ebből a szándékból pedig az elmúlt évtized egyik legkedveltebb társasjátékos kampánya öltött testet, aminek több, mint 5.500.000 Ft-ot kalapoztunk össze a gyerekeket segítő szervezeteknek.

2022. november 7-én 12. alkalommal indul a licit, aminek keretében a Nevetnikék Alapítvány számára gyűjtünk, akik célja a kórházban ápolt gyermekek szabadidős foglalkozásainak megszervezése, a betegek gyógyulásának elősegítése, a kórtermi környezetük barátságosabbá tétele. Kórtermi környezetük mesefalfestéssel való dekorálása, interaktív játékok felszerelése az ambulancián folyosóin, hazavihető öko-játékok készítése és ajándékozása a krónikus betegek számára.

Az elmúlt években már megszokott módon az adománypiac.hu-n várunk mindenkit, aki felajánlana valamit, vagy licitálna! Emellett szeretnénk, ha csatlakoznátok a hivatalos FB csoportunkhoz is, hogy könnyebben kommunikálhassunk. Akár először veszel részt a kampányban, akár rutinos róka vagy, olvasd el a szabályokat a kampány oldalán!

Húzzátok fel a rénszarvaskoponyás zászlót, regisztráljatok, és még egyszer kérem, hogy olvassátok el a szabályokat a kampány oldalán! ;)