Imperial Assault (festés)

Imperial Assault (festés)

Kezdjük rögtön egy rakás magyarázkodással: mielőtt a vadállat elmeháborodottak lelkes fanok kiszúrják, bevallom, hogy az utólsó három figurát nem volt kedvem megcsinálni péntekig, így két hős és a "lázadás vezére" Luke Skywalker még fehérben pompáznak.

Most hogy ezt a kellemetlen pillanatot magunk mögött tudhatjuk, ratérhetünk a lényegre. Pénteken maroknyi kis csapatunk (Garry Solo, Vilibacca, Tom Earthrider és Jómagam, Gyurci Ackbar) szembeszáll a gonosz elnyomó birodalommal (Thrawbuka Admiralis). Ezt nem tehetjük meg festetlen minikkel, elvégre nem vagyunk állatok, hogy natúr szürke figurákkal hadakozzunk. Így beültem a kis sweatshopomba, leszartam az üsszes RL kötelezettségemet és festettem, nehogy Vili egy baseballütővel állítson be.

1
2
3
Kezdjük is a legmenőbbel, a lépegetőnél feltúrtam a netet, hogy minél élethűbb legyen. Ennek elkészítését egyébként lépésenként lefotóztam, a majdani tutorialba szerepelni fognak. Sokat molyoltam az élethű kopással és a kopott csíkkal az oldalán.

4
A fotózás továbbra sem a legjobb, itt kösz a tippet Daninak, a sisakot utólag lakkoztam fényesre a matt lakkra raáhúzva.
5
Ezeknek a nevét sem tudom...
6
Ezekre elég büszke vagyok, különösen a kék és zöldszemű droid lencséire. A pirosnál még csak simán lefestettem két árnyalatra, de a másik kettőnél kerestem lencse-szakirodalmat hogy élethűbbnek hasson.

7
Itt még a fotó is egész jó...

8
9
Csempész -> Wookie -> Commander -> Jedi
10
11
Őszinte leszek: a rohamosztagosokat egy életre megutáltam. Nem elég, hogy vagy négyszer kellett iteratív módon javítgatni őket, de a megszokott technikák sem voltak alkalmasak, újakat kellett tanulnom.
12
13
14
15

Vader is tűrhető lett, csak nagyon nagy a képen és jobban látszanak a hibák is...külön elégedett vagyok a kis konzollal a mellén.