Kalóz-rádió: 10. adás

Kalóz-rádió: 10. adás

Felvettük a jubileumi 10. adást. Hmm, még ma is pontosan emlékszem arra a napra, amikor először felötlött bennem a podcast ötlete, pedig már vagy egy éve volt. :) Egy ilyen jeles eseményt méltóképpen akartuk megünnepelni, de végül mégsem öltönyben ültünk a mikrofonok elé. Talán jobb is így, mert a nyakkendő szorításában kevesebbet beszéltünk volna a témáinkról...

Az adást itt találjátok:

GHOST_URL/podcast/

Ha valaki a korábbiakról lemaradt, akkor ezen a linken pótolhat is. Mindazok pedig, akik offline szeretnék hallgatni a Kalóz-rádiót, azok letölthetik a fájlokat közvetlenül a Soundcloud-ról, a hírlevélolvasóink pedig a hírlevélben is megtalálják a Soundcloud linket.


1. Társasjátékok egyedül

pasz

Ha a hobbink magyar nevéből, a társasjáték szóból indulunk ki, akkor bizony nehéz elképzelni, hogy sokan vannak, akik magukban játsszák ezeket a gameket. Azonban sok játék tartalmaz egyszemélyes variánst, hogy azok élvezhessük a társasokat egymagunk is. Egy kicsit körbejártuk hát ezt a témát is.

Linkcsokor


2. A birodalom bajnoka

BB

Szél Adrián és a Kalóz-rádió állandó külső munkatársa, Molnár Pali tavaly piacra dobták A birodalom bajnoka c. játékot. Gyuri ugyan már írt róla korábban, de ideje volt élőszóban is kivesézni az ókori Rómában játszódó társast.

Linkcsokor