Kalóz-Rádió: 3. adás

Kalóz-Rádió: 3. adás

Micsoda? Harmadik adás? Mikor volt a második? Akik ezeket a kérdéseket teszik fel magukban, azoknak először is köszönjük, hogy ennyire elvakult követői az oldalnak, hogy feltűnt nekik a 2. adás kimaradása, másrészt el is magyarázzuk ennek az okát. Amikor felvettük az 1. adást, azt 0. vagy pilot epizódnak neveztük. Kíváncsiak voltunk a visszajelzésekre, hogy érdemes-e folytatnunk. Mivel a visszacsatolások pozitívak voltak felvettük a következő epizódot is, amit - tisztességes sorozatrajongóként - 1. adásnak hívtam. Eközben viszont Gyuri kapitány 0. és 1. helyett, 1. és 2. elnevezésű fájlokat töltött fel a Soundcloud-ra. Hogy a későbbi keveredésnek elejét vegyünk, közös nevezőre hoztuk a fájlok és az adások számozását. Így aztán 2. epizód nincs, csak 3.

Az adást itt találjátok:

GHOST_URL/podcast/

Akik a korábbiakról lemaradtak azok itt pótolhatnak is. Akik pedig offline szeretnék hallgatni a Kalóz-rádiót, azok most már közvetlenül a Soundcloud-ról tölthetik le a fájlokat, a hírlevélolvasóink pedig a hírlevélben is megtalálják a Soundcloud linket.

Most, hogy 4 fős lett a társaság, nem is olyan egyszerű úgy szervezni az életünket, hogy mindenki ráérjen egy adott este. Azért a múlt vasárnap végül csak sikerült összeülnünk és átbeszélnünk a következő témákat.


1. Hírek

SiE
Az aktuális hírekből szemezgettünk:

A Study in Emerald 2. kiadását megcsámcsogtuk kicsit.

A Trónok Harca 2. kiadásának magyar megjelenésén elmélkedtünk.

A Descent 2nd ed: Heirs of Blood kampánykönyv megjelenésének örvendtünk.

A Pillars of Eternity: Lords of the Eastern Reach kártyajáték Kickstarter kampányáról beszélgettünk.


2. Ameri vs. Euro vita

AmeriEuro
Vajon van-e értelme az ameri- és eurorajongók örök vitájának? Mit játszunk mi szívesebben? És vannak e kedvenceink? Ezekről beszélgetünk a műsor középső szekciójában.


3. Eldritch Horror

EH

Az Eldritch Horror a méltán népszerű Rettegés Arkhamnban áramvonalasított verziója. A 2013-as játék hamar beverekedte magát a világ élmezőnyébe és a szerkesztőség berkein belül is akad rajongója. Arkham Horror vs. Eldritch Horror! Avagy mondd, te kit választanál

Rettegés Arkhamban

Eldritch Horror

Eldritch Horror: Forsaken Lore

Eldritch Horror: Mountains of Madness