Kalóz-Rádió: 4. adás

Hazatértünk a PortalCon-ról, és miközben egyre-másra jönnek a Lengyelországból származó beszámolók, igyekszünk visszatérni a rendes kerékvágásba. Felvettük hát a Kalóz-rádió soron következő adását, amelyben Gyuri, Kunó, Pali és jómagam a megszokott hármas felosztásban beszélgettünk szeretett hobbinkról. Jó hír, hogy beszereztem egy új mikrofont, és most már az én véleményem is legalább oly tisztán csengő, mint a többieké.

Az adást itt találjátok:

http://www.crueltyfreepirates.com/podcast/

Ha valaki a korábbiakról lemaradt, akkor ezen a linken pótolhat is. Mindazok pedig, akik offline szeretnék hallgatni a Kalóz-rádiót, azok letölthetik a fájlokat közvetlenül a Soundcloud-ról, a hírlevélolvasóink pedig a hírlevélben is megtalálják a Soundcloud linket.


1. Hírek

Alien
Az aktuális hírekből szemezgettünk:

A 7 Wonders: Duel, azaz az új, kétszemélyes 7 Csoda játék létjogosultságát fejtegettük.


A Castles of Mad King Ludwig: Secrets, azaz őrült Lajos király építészetének “kiegészítő titkaiba” enged betekintést Kunó.


Az Aliens vs Predator: The Hunt Begins c. játék keretein belül végre társasjáték-platformon is kivehetjük a részünket a ragadozók, az idegenek és az emberek harcából.


Eclipse: Shadow of the Rift címmel új kiegészítő érkezik az egyik legjobbnak tartott űrstratégia játékhoz.


2. Pakli építés

Pakli
Az "in game" paklik építése korunk egyik legnépszerűbb mechanikája. Most kiderül, hogy ki és miért szereti, illetve hogy tisztán vagy keverve fogyasztjuk.

Dominion
Star Realms
Lewis & Clark
Legendary Encounters: An Alien Deck Building Game
Shadowrun: Crossfire
Trains
Eminent Domain


3. Birodalmi Telepesek

IS
A Settlers c. számítógépes játéksorozat második részét a “Veni, vidi, vici” alcímre keresztelték, és az ebből a témából merítő Imperial Settlers c. társas komolyan vette ezt az üzentet: A tavaly megjelent játék jött, látott és győzött. A sokak kedvencévé vált, magyarul is megjelent kártyajátékot vesézzük ki az adás utolsó részében.

Imeprial Settlers
Imperial Settlers: Why Can't We Be Friends

comments powered by Disqus