Kalóz-rádió: 9. adás

Kalóz-rádió: 9. adás

Év eleje van, és bár kinn tizeniksz fokok tombolnak, nyoma sincs rajtunk a tavaszi fáradtságnak. Nemcsak a cikkírásba húztunk bele, de felvettünk egy újabb rádióadást is. Nem is jártatom tovább a számat az ujjaimat, nézzük inkább miből válogathattok most.

Az adást itt találjátok:

GHOST_URL/podcast/

Ha valaki a korábbiakról lemaradt, akkor ezen a linken pótolhat is. Mindazok pedig, akik offline szeretnék hallgatni a Kalóz-rádiót, azok letölthetik a fájlokat közvetlenül a Soundcloud-ról, a hírlevélolvasóink pedig a hírlevélben is megtalálják a Soundcloud linket.


1. Hírek

hírek

Egyre inkább afelé tendál a csapat, hogy ne beszéljünk hírekről, mert egyrészt nagyon szubjektív, hogy kinek, mi számít még hírnek, másrészt nem olyan időtálló, mint mondjuk a Lords of Waterdeep kiadós megköpködése, harmadrészt így nem húzódik éjfélig a felvétel. Szóval, úgy néz ki, az adás első részétől hosszabb távon megválunk.


2. Közösségi finanszírozás

KS

A társasjátékok "előrendelése" közösségi finanszírozási oldalakon keresztül, ma már annyira a mindennapjaink része, hogy nem telik el úgy nap, hogy valaki be ne dobna egy ígéretes kampányt a fb-os társasjátékos csoportba. Teszik általában mindezt azzal a nem titkolt szándékkal, hogy másokat is "bűnbe" csábítsanak. Ha már ilyen népszerű ez a platform, kicsit mi is megrágtuk a témát.

Linkcsokor


3. Star Wars: X-Wing és Armada figurás játékok

XW

A Fantasy Flight Games-nek 2011-ben sikerült bevásárolnia magát a Star Wars franchiseba. Igaz, nem sikerült megkaparintaniuk a torta egészét, de a figurás, kártya- és szerepjátékok joga hozzájuk került. Szerencsére az FFG nem a márkába ölt tetemes összeg mielőbbi megtérülését tűzte ki célul, hanem igyekeztek minőségben is hűek maradni a franchisehoz. Mai terítékünkön az X-Wing és az Armada...

Linkcsokor

Star Wars: X-Wing Miniatures Game