Kalóz-Rádió: First Martians interview

Kalóz-Rádió: First Martians interview

Az olvasók többsége valószínűleg tudja, hogy a Robinson Crusoe: Adventure on the Cursed Island a kedvenc játékom. (Ha mégsem tudjátok, akkor most ideje megjegyezni! :) ) 2012 novembere óta a No. 1 társasom, és azóta sem untam rá. A társashíreket olvasók pedig nyilván azt is tudják, hogy Ignacy Trzewiczek, a Robinson atyja marsi környezetbe bújtatja a kedvencem motorját. A fő különbség, hogy az új game elengedhetetlen része lesz egy applikáció.

Elképzelhetitek, hogy hogyan éreztem magam, amikor először megláttam a First Martians: Adventure on the Red Planet teaser-ét. Egyrészt azonnal tudtam, hogy az év legjobban várt társasa lesz számomra, másrészt rögtön felkiáltott a bensőm: "Ne már Ignacy! Nincs szüksége a kedvenc játékomnak konkurenciára!" Úgy néz ki, legalább a következő a Portal Con-ig várnom kell, hogy kipróbálhassam, de a fejem már most tele van megválaszolásra váró kérdésekkel a First Martians kapcsán. Ezért aztán gondoltam egyet, felhívtam Ignacyt, és megkérdezem tőle néhányat ezek közül. A Portal vezetője volt olyan rendes, és nem küldött a fenébe, így most lehetőségem van megosztani a kérdéseket és a válaszokat is veletek, igaz angolul.

Az adást itt találjátok:

GHOST_URL/podcast/

Ha nem beszélitek a nyelvet se szomorkodjatok, néhány napon belül az interjú magyar fordítását is olvashatjátok a blogon.

Ha valaki a korábbiakról lemaradt, akkor ezen a linken pótolhat is. Mindazok pedig, akik offline szeretnék hallgatni a Kalóz-rádiót, azok letölthetik a fájlokat közvetlenül a Soundcloud-ról, a hírlevélolvasóink pedig a hírlevélben is megtalálják a Soundcloud linket.


English: Let me make one thing clear: Robinson Crusoe: Adventure on the Cursed Island is my favourite game. It’s my No. 1 since November 2012, and I never got bored of it. Everyone who reads board game news also knows, that Ignacy Trzewiczek, father of Robinson Crusoe is reworking the mechanics of Robinson and combines is with a martian theme. The main difference is, that the new game uses an application.

Now you can imagine how I felt when I first saw the teaser trailer of First Martians: Adventure on the Red Planet. On one hand I knew it, it will be the most anticipated game of 2016 for me, on the other hand I thought: „Oh man Ignacy! I don’t need competition for my favourite game.” It seems, I have to wait for the next PortalCon to test the game, but my mind is full with unanswered questions about First Martians. So I thought I would ask Ignacy, maybe he is willing to answer some of my questions. Well, he was kind enough to not send me away, so this way I have the opportunity to share my questions, and his answers with you.

Here you find the interview:

GHOST_URL/podcast/


Links