Márciusi sorsolósdi

Márciusi sorsolósdi

Jön a tavasz, én pedig teljesen átszellemültem és arra jutottam, hogy a seggemet meg kéne riszálni kicsit arany szívemet az olvasóközösség lábai elé kéne helyezni. Még hétköznapibban fogalmazva egy kis jóhangulatú, ódivatú lájkvadászatot kéne rendezni.

A habonyárpijaimmal való konzultáció után arra jutottam, hogy a legmenőbb dolog az lenne, ha kibontakozóban lévő festőszárnyaimmal legyinteném meg a népet, így a következőre szántam rá magam.

  • Azok közül, akik Március 15-ig belájkolják ezt az FB posztot ÉS az oldalt is, valakit kisorsolok (valahogyan, még nem tudom hogyan) egy nyertest. Szóval csak a metszetből fogok sorsolni.

  • A nyertesnek kifestek két tetszőleges minit, de úgy hogy beleadok apait-anyait. Golden Demon díjra fölösleges számítani, meg super-hi-res fotókon is szarul fog kinézni, de az asztalon jól fog festeni (háhá).

  • A figura lehet fém és plasztik is, de legyen mondjuk 90-100mm magasság egy körülbelüli felső határ. Fémnél nem bánnám, ha már igény szerint össze lenne ragasztva a vigura.

  • Nem számítok őrült rohamra, de ha valami csoda folytán százasával dőlnének a lájkok, akkor majd kitalálok valami sztreccsgólt. Pl. 150-nél mégvalakit kisorsolok. Vagy ilyesmi. Javaslatok jöhetnek.

-És... téged... uram, nem lehet megvesztegetni?...

A köpcös szeme villant egyet, és szembefordult Baluzzal.

-Azt próbáld meg!!

-É... én nem tettem még ilyet...

-Mindegy. Azért csak próbáld meg. Menni fog.

És ment. Volt némi készpénz is itt, ennivaló, teve...

Rejtő Jenő: A Három Testőr Afrikában.

  • Nem fogok csalni, ne próbáljatok megvesztegetni (nyilvánosan).

  • A nyereményről le lehet mondani más javára. Ha az illető semmilyen módon nem tart igényt a jutalmára, akkor újra sorsolok...

  • A mini hazapostázását vállalom, de hozzám a nyertes jutassa el valahogy.