Rólunk

Gyurci kapitány (bodaster)

Jó eséllyel leginkább társasokról fogok írni, mert azokat nagyon szeressem és az elmúlt évben végre a megfelelő irányba haladt a társasjáték/szabadidő arány. A társason kívül várható mindenféle minifestéssel kapcsolatos poszt, de PC játékok, könyvek (99% sci-fi és fantasy, ez van, sekélyes alak vagyok) és filmek is tervben vannak.

És hogy miért blog? Elsősorban azért, mert elképesztően narcisztikus és magamutogató figura vagyok, valamint imádok a figyelemben sütkérezni:) Másodsorban azért, mert elszaporodtak a különféle felületek (facebook, BGG, LFG), de mindegyik mindegyik másra való és mindegyik idegesít valami miatt.

Jómagam egy teljesen átlagos középkorú (brrrrrrrr ezt így még sosem írtam le) családos alak vagyok, akinek több a hobbija, mint az azokra fordítható ideje.

Eredetileg egyedül akartam a blogot csinálni, de Flyinghair írásait korábban olvastam az LFG-n és egyszercsak felajánlottam neki az elsőtiszti pozíciót a hajóhídon: úgy gondoltam így legalább egy valódi írói vénával megáldott blogger lesz a köreinkben:)

Imi elsőtiszt (flyinghair)

Írok, mert már 15 éve írok. Ez egyrészt a saját önkifejezésem eszköze, másrészt társasokról írni egyfajta küldetés is. Amellett, hogy nagyszerű hobbi a társasjátékozás, az írásaimon keresztül még népszerűsíthetem is.

Jómagam egy teljesen átlagos, a középkorúnál még fiatalabb nős alak vagyok, aki többet társasjátékozna, mint amennyi ideje van rá.

A BGG Figyelő és az LFG után kötöttem ki itt, a blogmotorról kérdeztem Gyurit, amikor felajánlotta az elsőtiszt szerepét, én pedig igent mondtam. Mivel parciális kocka vagyok és geekségem csak a társasjátékokra illetve a sci-fi műfajára terjed ki, ezért társasjátékokról fogok írni... néha sci-fi témájú társasokról is.

Kunesz kvártélymester (Kunó)

Hasonlóan Imihez, szintén zenész, izé, író, és kiskorom óta aktív játékos. A blogolás nagyon közel áll hozzám, 2006 és 2010 között Warhammer Fantasy témában ontottam magamból a cikkeket, és már évek óta terveztem, hogy saját társas blogot indítok. De mivel egységben az erő, örömmel csatlakoztam Gyurci Kapitányhoz, hogy támogathassam a magyar társasjátékosok gyarapodó közösségét.

A legénység többi részéhez hasonlóan családos emberként tengetem a napjaimat. Szerencsére elmondhatom, hogy a hobbim a munkám, és így szerencsére jut időm más hobbikra is - például a társasjátékokra, figurás játékokra az olvasás és a sorozatok mellett. Szóval én is kocka vagyok, na.

Mind az eurogame, mind az ameritrash játékok kedvelője vagyok, bár előbbivel sajnos ritkán tudok játszani a baráti társaság összetétele okán, ezért tőlem inkább az utóbbi témájú játékokról olvashattok majd. De azért lelkesen lelkesítem majd az olvasót, kedveljen bármilyen típusú játékot.