shh...valaki hall minket?...shhh...itt a Kalóz-rádió...vétel...

shh...valaki hall minket?...shhh...itt a Kalóz-rádió...vétel...

Flyinghair: Már régóta agyaltam azon, hogy az íráson kívül jó lenne valamilyen más formátumban is megjelenni a "társasjátékmédiában". Nagyon sokáig videókban gondolkodtam, de a rengeteg utómunka miatt sosem vágtam bele. Aztán egy napon mosogatás közben a Board Games Insider második epizódját hallgattam, és akkor rádöbbentem... Este már Gyurival tervezgettük, hogy mit, hogyan és hányan kellene. Témákról és technikáról beszéltünk, és úgy éreztem jó úton haladunk. Végül több halasztás után 2015. április 26-án - akkor még - kétfős szerkesztőségünk Molnár Palival kiegészülve felvette a 0. (pilot) epizódot.

Az első név eredetileg Virgin Roger podcast lett volna, a CFP erőszakmentes kalózhajója után, de végül Kunó állt elő a végső javaslattal, így lettünk Kalóz-rádió.

Az első - azaz inkább a nulladik - adás felvétele máris meghallgatható, melyben szó van...

  • Aktuális hírekről, köztük egy ma este induló kickstarterről.
  • A digitális átállásról, ahol többek között az X-COM-ról, a World of Yo-Horól és a Golem Arcanaról ütköztetjük a véleményeket.
  • És végül de nem utolsó sorban, a tavalyi év egyik üdvöskéjéről, a Dead of Winterről, ami valójában nem túl jó játék szerintünk, de megnézzük, hogy mégis miért élvezetes vele játszani.

A link egyébiránt megtalálható a baloldali oldalsávon is. Jó hallgatózást!